=
Kek-kindercoach Alles Kids
Hoi hoi,
Welkom op mijn website!
Wat leuk dat je even komt kijken en lezen!

Je bent op deze site aangekomen, omdat je ouders merken dat jij je niet zo lekker voelt.
Misschien merk je zelf ook wel dat het allemaal niet zo lekker gaat en voel je je een beetje anders dan de rest.
Je voelt je niet fijn maar weet niet waarom, hebt vaker hoofdpijn, valt moeilijk in slaap, hebt vaker buikpijn, bent bang om foutjes te maken, bent soms angstig, je kunt je moeilijk ontspannen..
Maar dat is helemaal niet erg. Ik kan jou helpen om te zien dat je misschien wel anders bent, maar juist ook heel bijzonder.
Door samen te praten, spelen, knutselen, lezen en nog veel meer kom je erachter waarom je je anders voelt en hoe je hiermee om kan gaan. En..dat jij helemaal goed bent zoals je bent!

Wie ben ik?
Ik ben Esther Vrenken en ik ben een kindercoach. Een coach kan kinderen helpen wanneer ze even iets lastig vinden. Als jij iemand nodig hebt om jou verder te helpen en je weer in jezelf te laten geloven, kun je naar mij komen en gaan we hiermee aan de slag!

Wat gaan we doen?
Eerst praat ik een keer met je papa en/of mama. Als zij denken dat ik jou kan helpen maak ik kennis met jou.
Als eerste maken we kennis met elkaar. Ik vertel je wie ik ben, laat je de ruimte zien waarin we werken en jij kunt zelf ook van alles vragen. Door een aantal leuke spelletjes samen te doen leren we elkaar al een beetje kennen.
We vertellen elkaar vanalles en hopelijk voel je je vlug op je gemak bij mij. Het belangrijkste is dat wij samen een klik hebben, dat jij je goed voelt bij mij!
Als je het fijn vond en je denkt dat ik jou kan helpen dan maken we een afspraak met papa en mama en jou en bespreken we waar ik je bij zou kunnen helpen.

Aan het einde van elke afspraak mag je je ouders roepen. Ze komen dan even in de ruimte en je mag ze vertellen wat je gedaan hebt. Je mag beslissen wat je wel en niet vertelt. Elke afspraak duurt ongeveer een uur. Als je het in het begin lastig vindt om alleen te komen dan mogen je ouders erbij blijven of ze mogen wachten. Dit mag net zo lang totdat jij het alleen kan. Jij mag dit beslissen.

Na iedere afspraak mail ik je ouders en schrijf ik hoe het is gegaan en of het een goed idee is als je nog een keer terug komt. Samen bekijken we hoe het met je gaat en of ik je nog ergens bij kan helpen.

Bij mij:
- Luister ik naar jou
- Mag en kun je over alles praten
- Is niets gek of raar
- Neem ik je vragen serieus
- Gaan we op zoek naar jouw eigen kracht en talenten
- Kunnen we lachen en ook soms huilen
- Maken we het altijd gezellig en sluiten op een positieve manier af!

Ik hoop je snel te zien!
Lieve groetjes

Kek-kindercoach familie