=
Oudercoaching.nl

Het ontstaan van OEK (Ouder En Kracht)-oudercoaching:

Sinds enkele jaren begeleid ik kinderen middels coaching trajecten. In deze trajecten staat het kind centraal doch bleek steeds vaker dat ook ouders een wezenlijke bijdrage konden en vaak ook wilden geven aan die trajecten. Immers welke ouder wil niet zijn/haar kind helpen weer in zijn of haar kracht te komen.

Al snel bleek dat ouders werkvormen vanuit de coaching overnamen en gingen toepassen in hun thuissituatie met geweldige resultaten in de ontwikkeling van hun kinderen. Gelijktijdig ontstond steeds meer de behoefte bij veel ouders om handvaten aangereikt te krijgen om, in een meer verbindende rol met hun kind, de opvoeding invulling te kunnen geven. Zo ontstond OEK (Ouder en Kracht) coaching.

Ondertussen heb ik natuurlijk niet stil gezeten:
Ik heb de opleiding tot opvoedcoach gevolgd en ben op zoek gegaan naar werkvormen om hierbij te gebruiken. Ook een nieuw logo hoorde hier natuurlijk bij en deze heb ik ontworpen met hulp van Jalissa Metsemakers. Zij heeft mijn ideeΓ«n verder vormgegeven in een fantastisch nieuw logo waarop ik heel trots ben!πŸ˜‡

Dus:
Denkt u hulp nodig te hebben bij de opvoeding, nieuwe werkvormen leren en kunnen toepassen, tips en tops die u kunnen helpen om zelf weer in uw kracht te komen?
En van daaruit weer die krachtige ouder van uw kind(eren) te worden die u ooit was of wil zijn?πŸ’ͺ
Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Ik heb er zin an..u ook?
Gun uzelf deze mooie kans! U bent het waard!😘

KEK of OEK....dat is wat ik ZOEK!πŸ˜‰